Seven Days sijaitsee siis Alankomaissa, aivan lähellä Saksan rajaa pienen Grossenin kylän laitamilla. Tallin tiluksilta löytyy yhden suuren ja toisen pienemmän tallin lisäksi tarhoja ja laitumia, sekä nurmikenttä ja asuinrakennus, jossa tallin omistajat asuvat. Valjakkoajoon yksinomaan rakennettu hallirakennus sijaitsee tien toisella puolella vähän matkan päässä itse tallipihasta. Talli sijaitsee hyvien yhteyksien päässä suuremmistakin kaupoista ja lähimmälle juna-asemalle sekä bussipysäkille on matkaa vajaa neljä kilometriä jalan. Lähin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 70 kilometrin päässä Saksan puolella. Amsterdamiin on matkaa autolla noin 115 kilometriä.

Tilan tallirakennuksiin kuuluu siis yksi isompi ja toinen pienempi talli. Suurempi talli on varattu lähinnä tammoille ja tiloihin mahtuu tällä hetkellä kolmisenkymmentä hevosta. Pienempi tallirakennus on vanhempi ja varattu siittolan oreille. Karsinapaikkoja on parisenkymmentä. Molempiin tallirakennuksiin kuuluu omat varustehuoneensa ja pesukarsinansa, ja isomman tallin yhteydessä on lisäksi kaksi suurempaa varsomiskarsinaa.

Tilan mailta löytyy tietenkin valjakkoajoa varten suunnitellut kentät. Ulkokenttä on suuri, osittain pensasaidalla aidattu nurmikenttä, josta osa on rakennettu yksinomaan koulu- ja tarkkuuskokeita varten. Loput nurmikentästä yhdistyy metsäkaistaleeseen, jotka yhdessä muodostavat mahdollisuuden maraton-kokeen harjoitteluun. Tilan mailta löytyy lisäksi valjakkoajoa varten suunnitellut sisätilat, eli mainittu hallirakennus tien toisella puolella.

Tallien läheisyydestä löytyy lisäksi tietenkin tarhat, sekä kesälaitumet. Muutamia hiekkapohjaisia tarhoja on käytössä erityisesti yksinään tarhaavia oreja varten, mutta suurin osa tarhoistakin ovat ruohopohjaisia. Kesällä hevoset laiduntavat tilan läheisyydessä kahdella suuremmalla laitumella, joiden alueelta löytyy puro ja puhtaana pidetty lampi. Näkymä kesälaitumille avautuu aivan tilan päärakennuksen takana.

virtuaalitalli     |     koristekuvat © Pixabay, sekä Axial Arts Architecture / Houzz