Stal Felis
Pääsivulle

Pieni esittely

Stal Feliksen pihatielle käännyttäessä tulee eteen portti, joka avautuu automaattisesti sen tunnistaessa ajoneuvon rekisteriotteen. Muissa tapauksissa portti avataan vain tallihenkilökunnan toimesta. Tallipihalta löytyy kaksi tallirakennusta: päätalli ja takatalli. Kaksikymmentäkaksipaikkainen päätalli majoittaa pääasiallisesti kaikki hevoset. Takatalli on pienempi: siellä sijaitsee vain neljä normaalia karsinaa, sekä kaksi varsomiskarsinaa, ja talli on varattu vain tammoille.

Tallipiha on pääasiassa asfaltoitu ja jokaisessa päätallin karsinassa on avattava ikkuna ulospäin, jotta jokainen hevonen pääsee näkemään myös ulos. Ratsastustiloihin kuuluu kaksi erikokoista maneesia ja kenttää, sekä maastot ja siellä sijaitsevat kilpatason maastoesteradat. Kentistä molemmat ovat niin kisa- kuin treenikäytössä, mutta maneeseista vain isompi on kisakäytössä. Pienempää maneesia käytetään treeneissä ja kilpailujen verryttelyissä. Pienemmässä maneesissa sijaitsee lisäksi muutama tilapäiskarsina, jotka majoittavat lyhyesti vierailevia hevosia. Tähän käyttöön löytyy lisäksi kymmenen hevosta majoittava siirtotalli derbykentän vierestä. Treenikalustoon kuuluu myös katettu kuusipaikkainen kävelykone, joka on kaikkien käytettävissä.

Varastoja tallipihasta löytyy kaksi. Kenttien luona sijaitseva pienempi varasto säilöö muun muassa kenttien estekalustot. Iso varasto toimii lähinnä autotallina suurille ajoneuvoille, kuten trailereille ja hevosrekoille. Varastossa säilytetään myös ylimääräisiä pyöröpaaleja.

Tarhoja tallilta löytyy yhteensä seitsemäntoista, joista kaksi on käytössä vain takatallin hevosille. Osa hevosista tarhataan yhdessä, loput yksin, riippuen hevosesta ja omistajan toiveista. Kaksi suurta kesälaidunta sijaitsevat aivan tallipihan yhteydessä, samalla suunnalla kuin maastoratakin.

Tallin pihassa seisova melko suuri, kaksikerroksinen omakotitalo on tallin omistajan Nicholaksen ja tämän puolison koti. Talossa sijaitsee lisäksi kaksi vierashuonetta, joita tallilla asuvien hevosten omistajat saavat vuokrata.

Talli kuvina (+ tarha- ja karsinajärjestys)

Tarhausjärjestys
Tarha 1:
Tarha 2:
Tarha 3:
Tarha 4: Chia, Silvanus ja Berry
Tarha 5: Neisa ja Hero
Tarha 6: Rap ja Kiss
Tarha 7: Lovely ja Cherish
Tarha 8:
Tarha 9: Mira ja Lettie
Tarha 10:
Tarha 11:
Tarha 12: Quill ja Cracker
Tarha 13: West ja Falco
Tarha 14: Bowie
Tarha 15: Fame
Tarha 16:
Tarha 17: Devil

Takalaidun: kaikki orit ja ruunat
Etelälaidun: kaikki tammat


Päätalli
Karsina 1:
Karsina 2:
Karsina 3: Fame
Karsina 4: Bowie
Karsina 5: Devil
Karsina 6: Falco
Karsina 7:
Karsina 8:
Karsina 9: West
Karsina 10: Lettie
Karsina 11: Cracker
Karsina 12: Quill
Karsina 13: Rap
Karsina 14: Mira
Karsina 15: Lovely
Karsina 16: Kiss
Karsina 17: Cherish
Karsina 18: Chia
Karsina 19:
Karsina 20:
Karsina 21:
Karsina 22:
Takatalli
Karsina 1: Neisa
Karsina 2: Hero
Karsina 3:
Karsina 4: Berry
Karsina V1:
Karsina V2: Chia + Silvanus

Tallin työntekijät

Julian Eberhardt

Rei Nilsen

Olivia Adams

Remi JanssenKaiken sisällön © VRL-14365 (ellei toisin mainittu) | Layout © VRL-14365 | Background © Valiphotos / Pixabay