Haras de Rouge

quality show jumpers from belgium
  ScrewDriver, VRL-14365
  impolite.orange@gmail.com
  FEHL4846

Tälle sivulle on koottu hyödyllistä tietoa koskien Haras de Rougea ja toimintaamme. Täältä löydät myös yhteystiedot ja linkkilistan muiden zangersheidekasvattajien talleille. Kerromme alempana myös copyrighteista.

This stable is a SIM-game stable and everything mentioned is pure fiction. All horses are SIM-game horses and nothing has to do with real life. We only offer a Finnish version of our site.

Copyrights
Sivuston tekstit ovat kaikki ScrewDriverin käsialaa, ellei toisin mainita. Kaikki sivustolla esiintyvät kuvat ovat luvallisesti käytössä joko lisenssin alla tai niiden käyttöön on kysytty kirjallinen lupa. Kiitokset kaikille kuvaajille ja farmeille, jotka ovat antaneet luvan kuvien käyttöön! Hevosten sivujen kuvien copyrightit löytyvät ko. sivun alareunasta. Erilliset sivujen koristekuvien copyt löytyvät myös alapalkista. Tausta © Subtle Patterns, Otsikkokuvat © Pixabay & Van Uytert (luvalla).

Memoriam
Kaikki tallin edesmenneet hevoset ovat listattuna täällä. Hevosten sivut tallennetaan Web Archiveen, mutta muistosivut pysyvät hevosen omilla sivuilla niin pitkään kuin mahdollista.

  Stal Gebroek
  Caswell Stud
  Hoelkalbers Z's
  Rotchfoirt Estate
  Virtuaalinen ratsastajainliitto
  Esteratsastusjaos
  Estevarsojen laatuarvostelu
Tämä on virtuaalitalli / virtuaalihevonen | Kaikki materiaali © VRL-14365, ellei toisin mainita
Tausta © Subtle Patterns | Otsikkokuvat © Pixabay & Van Uytert (with permission) | Koristekuvat © Pixabay