Haras de Rouge

quality show jumpers from belgium

Bienvenue en Belgique!

Suomeksi siis tervetuloa Belgiaan, tämmöiseen päälle viidenkymmenen hevosen talliin. Haras de Rouge on estepainotteisia Zangersheideja kasvattava siittola, jossa harrastetaan lisäksi hevosten maahantuontia, joka ei ole kuitenkaan vielä perustuksistaan pidemmälle noussut. Olet enemmän kuin tervetullut tutkimaan pidemmällekin, jos vaikka lähtisit oman kasvatin kanssa kotiin?

    ScrewDriver

Uutisia

1.11.2021
Pitkästä aikaa päivitelty sivuja. IRL harrastukset, koulut ja muut ovat vieneet mennessään ja tallin omistaja on jättänyt muutkin projektinsa nurkkaan keräämään pölyä. Kasvatteja tuli vuosille 2020-2021 vain kaksi kipaletta! Jotain pitää kyllä joskus lomilla saada aikaiseksi... Tekee mieli tehdä muutoksia hevosten ulkoasuihin ja heppalistaukseenkin, kun Chrome on päivityksillään vienyt kaiken kivan mennessään. :(

1.9.2020
Aikalailla hiljaiselolla ollaan oltu koko v. 2020. Nyt ollaan hissuksiin palailemassa: unohtuneet hevoset on rekisteröity, Icaria de Rouge Z lähetetty EV-arvosteluun ja pari uutta hevosta on muuttanut talliin.

9/2019
Elo- ja syyskuun kantakirjatilaisuuksista on tullut tallin hevosille kuusi KTK-III -palkintoa, sekä uusimmasta estevarsojenlaatiksesta kaksi EV-II -palkintoa! Kasvatteja ei ole muutamaan kuukauteen syntynyt, mutta suunnitelmissa niitä on.

11.5.2019
Rougen ensimmäinen liitteetön kasvatti on syntynyt, punarautias dominanttivalkoinen ori Rubescent! Myös huhtikuun EV-tilaisuuden tulokset toivan tullessaan iloisen yllätyksen: jopa neljä kappaletta EV-II -palkintoja! Myös Ripper ja Caspian on kantakirjattu nyt III-palkinnolle.

03.04.2019
KTK:n uusimmasta tilaisuudesta tuli kotiin yksi KTK-II -palkinto ja toinen KTK-III -palkinto! Huhtikuun EV -tilaisuuden tuloksia odotellaan innolla! Talliin on myös muuttanut hannovertamma Juniper.

20.03.2019
Päivityksistä hieman aikaa, vaikka kaikkea onkin tapahtunut. de Rouge -nimelle kasvatteja on syntynyt jo kuusi kappaletta ja tuontihevosia talliin on ostettu parikin kappaletta. Myös ilonaihetta toi kolme KTK-palkittua tammaa juuri tässä kuussa! Ainut KTK-II -palkinto meni omalle kasvatille, Charismalle!

28.12.2018
Tallin nimi on jälleen kerran muuttunut ja nyt tulee myös pysymään pidempään kuin vuoden. Se on varma. Tervetuloa Haras de Rougeen!

02.12.2018
Tallin ensimmäinen 3-polvinen kasvatti ja samalla toinen Rochefort -nimeä kantava hevonen syntyi; Rochefort Athos Z.

27.11.2018
Tallin nimi lähti vaihtoon ja ulkoasu laitettiin myös uusiksi. Tervetuloa uudistettuun Rochefort Studiin!

17.11.2018
Nyt tallista löytyy jopa yhdeksän EVL-palkittua hevosta, joista seitsemän on omia kasvatteja. 2-polvinen Rock'n'Roll Z palkittiin elokuussa jopa I-palkinnolla!

05.11.2018
EVL:n tuloksia odotellessa kolme KTK-II -palkintoa päivitetty hevosille Abstract, Celestial ja Elke.

25.09.2018
Kolme varsaa palkittiin taas EVL:n viimeisimmässä tilaisuudessa ja tammatalliin muutti Briteistä tuotu Jack The Ripper Conspiracy Z.

05.08.2018
Whisper ja Stargazer palkittu EV-II palkinnoilla Estevarsojen laatuarvostelun heinäkuun tilaisuudessa!

04.08.2018
Hieman uutta ilmettä ja värejä ulkoasuun häätämään tunkkaista tunnetta pois.

20.07.2018
Heinäkuun KTK-tilaisuudesta tuli kotiin kolme kantakirjapalkintoa.


10.03.2018
Talli perustettu.

Tämä on virtuaalitalli / virtuaalihevonen | Kaikki materiaali © VRL-14365, ellei toisin mainita
Tausta © Subtle Patterns | Otsikkokuvat © Pixabay & Van Uytert (with permission) | Koristekuva © Beligneux Le Haras (with permission)