Mission Impossible

Virtuaalista laukkaurheilua

Mission Impossible kasvattaa ryhmän 1, 2 ja 3 hevosia, eli englantilaisia, arabialaisia ja angloarabialaisia täysiverisiä, sekä russian-based sport horseja, joista joka CAS-vuosi valitaan parhaat hevoset jatkamaan sukuaan. Osa varsoista menee myyntiin, mutta suurinosa kuitenkin jää kotiin. Kaikki hevoset kilpailevat laukoissa ja tähtäävät arvokilpailuihin. Laukkatallina Impossible käyttää myös CAS-ikääntymistä.

Kasvatit tunnistaa nimensä eteen/perään liitetystä kasvattajaliitteestä MIS tai Impossible. XX-rotuisilla käytetään useammin liitettä Impossible, X-rotuisilla taas liitettä MIS. Kaikki kotiin jäävät hevoset aloittavat kilpailemisen saavutettuaan kahden/kolmen vuoden iän ja kilpailevat saavutettuaan halutun tason, päästyään arvokilpailuihin tai kunnes niistä tulee käyttökelvottomia, milloin ne laitetaan myyntiin tai kuopataan. Kaikki kasvatit löytyvät alta, ja ne jaoteltu syntymävuosittain.

Kiinnostaisiko oma varsa Mission Impossiblesta?
Meidän kaikki orimme tarjoavat astutuksia, ellei toisin mainita, ja Impossiblesta on myös mahdollisuus saada tilausvarsoja. Mikäli jokin näistä kiinnostaa, ota yhteyttä sähköpostitse (impolite.orange@gmail.com). Myyntiehdot eivät ole kummoiset, sillä emme vaadi rekisteröimistä, kilpailuja saati näyttelyitä. Kuitenkin, mikäli hevonen on rekisteröity, VRL-tunnus vaaditaan ostajalta. Jälkeläiset ovat aina toivottuja, muttei pakollisia. Ainoa asia mitä vaaditaan on jonkinlainen aktiivisuus hevosen sivuilla.

Kaikki tallin kasvatit löytyvät tällä hetkellä vain VLK:n puolelta. Ne tullaan myöhemmin kuitenkin listaamaan myös tänne.