Maple Wood
Canadians

Tervetuloa Kanadaan

Ajat autollasi kaksikaistaista valtatie 546:sta pitkin vehreiden peltojen ympäröimänä. Aurinko paistaa sinertävällä taivaalla kojelautaa vielä heikosti lämmittäen. Kun tulet mutkaan huomaat kyltin asfalttitien laidassa. Erotat kyltin tekstistä sanat 'Maple' ja 'Wood', mutta et ole varma miten kyltin teksti jatkuu ennen kuin ajat lähemmäs. Puussa lukee 'Maple Wood Canadians' ja nuoli oikeaan osoittaen. Hidastat hiekkatien kohdalla ja päätät lähteä tutkimaan. Käännät autosi tuolle tielle ja ajat parinkympin nopeudella eteenpäin vaahterapuiden ympäröimänä. Pian puut kuitenkin harvenevat ja näet etäällä punaisen latomaisen rakennuksen, sekä paljon valkoista aitaa. Yhdessä aitauksessa kaksi mustaa hevosta mussuttavat vielä vehreää ruohoa aidan alta. Hymyilet ja ajat autosi parkkiin oranssin Chevroletin lava-auton viereen. Nouset autostasi ympärillesi katsellen ja lähdet tutkimaan paikkaa tarkemmin.

Lämpimästi siis tervetuloa Maple Woodin tiluksille Kanadaan, josta löytyy jos jonkinmoista kaksi- ja nelijalkaista otusta. Meillä järjestetään kaikenlaisia kekkereitä vuoden ympäri ja sen lisäksi kasvatetaan kanadanhevosia, jotka suurimmaksi osaksi tallin täyttävät. Kyllähän meiltä muutakin löytyy, mutta ei niitä varsinaisesti sitten kasvatella.

Maple Woodissa asioihin suhtaudutaan rennolla meiningillä, eikä hevosilla välttämättä kisata hikihieverissä tai rahdata niitä näyttelyissä. Keskitymme tarinointiin, hevosten persooniin ja siihen, että asioiden kanssa ei stressata. Hevoset jatkavat sukuaan, kun tamma ja ori sopivat mielestämme hyvin yhteen ja varsat totuttelevat elämän ihmeisiin ennen kuin ne myydään uusiin koteihin.

Terveisin, ScrewDriver   VRL-14365


Huomioithan!

Maple Wood Canadians on virtuaalitalli, sen hevoset ovat virtuaalihevosia ja kaikki konteksti on fiktiota!

Maple Wood Canadians is a sim-game stable, all horses are sim-game horses and all context is fiction!

Copyright

Layout © ScrewDriver
Otsikon kuvat ja tausta © Pixabay
Koristekuva © Nikigraphy / Pixabay
Kaikki muu © Maple Wood 2024, ellei toisin mainita

perustettu 22.9.2018