Etusivu Pisteytys ja palkinnot Osallistuminen ja tilaisuudet Palkitut

Ratsuhevosten laatuarvostelu - RHLA?

Ratsuhevosten Laatuarvostelu on kaikille ratsuhevosille (ja poneille) avoin arviointitilaisuus, jossa hevoset arvostellaan hieman eri näkökulmia katsellen kuin laatuarvosteluissa yleensä. Virtuaalimaailman normaaleista laatuarvosteluista poiketen RHLA:n arvostelumenetelmä pohjautuu 100% arvontaan, eikä hevosen olemassaolevilla sivuilla/suvulla/menestyksellä ole mitään tekemistä saadun arvostelun/palkinnon kanssa. RHLA ei myöskään ole yhteydessä mihinkään virtuaalimaailman viralliseen järjestöön.

RHLA toimii jonotus-periaatteella. Omistaja voi ilmoittaa arvosteltavaksi kerrallaan 30 hevosta tai ponia ja uuden satsin heti kun edelliset on arvosteltu. Jonoa pyritän tyhjentämään vähintään kerran viikossa. Jokainen hevonen arvostellaan yksilönä, jonka lisäksi jokaisessa "tilaisuudessa" palkitaan myös tilaisuuden paras ori (ruuna) ja tamma. "Tilaisuuksille" ei ole määritetty minimi tai maksimiosallistujamäärää.

Hevosen voi ilmoittaa arvosteltavaksi minkä ikäisenä tahansa, kunhan se on ratsukoulutettu - hevosen ei kuitenkaan tarvitse kilpailla ratsulajeissa ollakseen arvostelukelpoinen. Suositeltava ikäraja on 4 vuotta, mutta hevosen ikää ei erikseen tarkasteta. Hevosen voi ilmoittaa arvosteltavaksi vain kerran. RHLA:n idea on lainattu ulkomaalaiselta All Sim Evaluation Station-järjestelmältä.

Yhteys

Ylläpito: ScrewDriver, ratsuhevosten.laatuarvostelu@gmail.com
Entinen ylläpitäjä Cannabia

31.7.2018: Hevosten maksimimäärä per omistaja on noussut 30:een (ent. 20)

Kysely 14.01.2018

Vanhat arvonimet ja bannerit?

Ennen 10.03.2017 ansaitut arvonimet ja bannerit: Diamant Diplom, Platinum Diplom, Gold Prize, Palladium Prize, Silber Prize, Bronze Award, Star Award vastaavat täysin nykyisin käytössä olevia arvonimiä! Omistajat voivat halutessaan päivittää hevosilleen uudet arvonimet, mutta se ei ole välttämätöntä. Palkintojen pisterajat ovat säilyneet ennallaan.